Ženski rukometni klub „ Bihać „

Bosanskih Gazija bb.(dvorana Luke), 77000 Bihać
                                                    Telefon 037/314-873,mobitel :0038762/164-852
E-mail:  zrkbihacbih@gmail.com
Identifikacioni broj:4263324780004,Porezni broj:11004918
Transakcijski račun: 1610350022210035 Raiffeisen bank
Asim Hozdić : ahtrident@gmail.com Mobil : 038762/177-110
____________________________________________________________________________ 
 
 
 
                                      M O L B A  Z A   D O N A C I J U
 
 
         Ženski rukometni klub „ Bihać „ je osnovan sa svrhom okupljanja i rekreacije školske djece i omladine odnosno popularizacije  i unaprijeđivanja  rukometnog sporta. Iako su sportašice jako mlade / od 14 do 17 godina / trenutno klub aktivno učestvuje u takmičarskoj Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine kao i ostalim kupovima, turnirima na  kantonalnom , državnom  i međunarodnom nivou . Pokrenuta je i  rukometna škola sa dobnim skupinama 11-13 godina /  34 djevojčice /.
        U klubu je angažovan stručni tim / na volonterskoj osnovi /  sa istaknutim i dokazanim stručnjacima u igračkoj ,trenerskoj i selekcionerskoj ulozi u svim vrstama selekcija kako u domaćim tako i u međunarodnim ligama i takmičenjima .
       Ozbiljan i predan rad sa djecom rezultirao je pozicijom u Prvoj ligi Federacije BiH , gdje se takmiče realno puno napredniji klubovi ( igrački rukometni staž i iskustvo igračica ,kapitalni sponzori ,angažman šire društvene zajednice i dr.).
      Prethodna  generacija  je godinama učestvovala i uspješno opstajala u takmičenju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Pored sportskog uspjeha u treniranju i takmičenju nezaobilazan faktor je uspjeh u školovanju koji se takođe redovno prati .
        Činjenica je da zaokupljenost sportom i školskim obavezama ne daje puno vremena za boravak na „ulici“i ostala savremena zla današnjice od kojih ih želimo zaštititi.
        Ovakve brojne aktivnosti iziskuju značajna sredstva ponajviše radi pokrića troškova putovanja  i takmičenja u ligi  te  radi sudjelovanja na turnirima.
       Obraćamo Vam se sa molbom  sufinansiranja našeg plana i programa aktivnosti. Sredstva su nam potrebna radi nabave sportske opreme (lopte ,dresovi ,rekviziti idr.)te za pokrića troškova takmičenja i sudjelovanja na takmičenjima.
      Iskreno se nadam Vašoj pomoći kako bi zajedno s nama omogućili da nam  djeca izrastu u vrijedne ljude ,koji će u budućnosti svojim radom , kulturom i ponašanjem doprinijeti dobrobiti našeg društva.Cijenit ćemo i unaprijed zahvaljujemo za Vašu podršku i eventualno sponzorstvo uplatom na naš žiro račun 1610350022210035 ( Raiffeisen Banka).
      
          Srdačan pozdrav,                                                                       Predsjednik
                                                                                                   Asim Hozdić