Donatorska večer – Damir Imamović

Ovom prilikom najavljujemo donatorski koncert sevdaha Damira Imamovića 1. 10. 2017. godine u 20 sati u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10 u okviru Sounded Bodies festivala. Nakon koncerta organiziramo i druženje te domjenak za donatore. Ulaznica za koncert i domjenak je 140 kuna.

Rezervirajte ulaznice na rezervacije@fund4others.org

Sevdah Damira Imamovića novi je korak u razvoju tradicije sevdaha. Rođen 1978. u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini, u porodici legendarnog majstora sevdaha Zaima Imamovića i bassiste, autora, pjevača i producenta Nedžada Imamovića, Damir od djetinjstva uči o estetici ove tradicionalne umjetnosti.

Za Fond za druge će Damir Imamović održati koncert koji će garantirati vrhunsku glazbu, odličnu atmosferu i mnoštvo pozitivne energije. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da budete dio Fonda za druge i jedne dobre glazbene večeri.

Mak Murtić rođen je u Zagrebu 1988. Za jazz, suvremenu i klasičnu glazbu se počinje zanimati tokom svojeg gimnazijskog školovanja te istovremenog učenja tenor saksofona, bas gitare i glasovira. Iza Murtića stoje brojni uspješni nastupi sa vlastitim sastavom Mimika Orkestar i radom na glazbenim multi-stilskim Suitama. Murtić trenutno obitava u Zagrebu gdje vodi zagrebački Mimika kolektiv / orkestar i svira u raznim bendovima. Također, u Londonu vodi Mimika Orchestra, piše skladbe za razne sastave, filmove i predstave, nastupa s raznim projektima te uči Krčke tradicijske sopile i elektroničku kompoziciju.

Više o Fondu za druge saznajte ovdje.